jueves, 13 de enero de 2011

Curso Cocina Makrobiotica Básica-Oinarrizko Sukaldaritza Makrobiotikoa Ikastaroa

Para el que quiera conocer de cerca una alimentación sana y equilibrado y aprender a cocinar cereales integrales, algas, semillas, legumbres, etc... presentamos un curso ideal. Iniciaremos todo desde la base e hiremos añadiendo nuevos conocimientos.

Fechas: 18-25 de enero, 1-10 de febrero
Horario: 18:00 - 21:30
Lekua:San Esteban auzoa 20, Tolosa
Precio: 40 euros de matrícula + 120 euro (incluye cena y apuntes)
Profesor: Egoitz Garro Hernaiz
Grupo: 15 personas máximo
Contacto: egoitzgarro@yahoo.es-635706920

Gertutik sukaldaritza osasuntsu eta orekatu bat ezagutu nahi duenarentzat eta labore integralas, haziak, algak, etab... prestatzen ikasi nahi duenarentzat ikastaroa paregabea aurkezten dizuegu. Oinarritik hasiko gara eta astiro-astiro gauza berriak erabiltzen joango gara.

Datak: urtarrilaren 18, 25, otsailak 1, otsailak 10
Ordua: 18:00etatiktik 21:30 etara
Lekua: San Esteban 20, Tolosa
Prezioa: 40 euroko matrikula + 120 euro ( afaria eta apunteak barne )
Irakaslea: Egoitz Garro Hernaiz
Talde kopurua: 15 pertsona gehienez
Izena emateko: egoitzgarro@yahoo.es-635706920

No hay comentarios:

Publicar un comentario